2006'dan bugüne...

Merhaba arkadaşlar,


2006 yılında kurmuş bulunduğum sitemizdeki ana amaç; oldukça geniş bir mevzuat kapsamında faaliyet gösteren Noter ve Noter çalışanlarına kolay erişilebilir bilgi sağlamak ve Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna meslektaşlarımızın kaynaşmasını temin etmekti.


Çok şükür çıktığım bu yolda, değerli meslektaşlarımın emek ve katkıları ile 13. yılımızı doldurmuş bulunuyoruz. Diğer sosyal ağlar dışında faaliyet gösteren sitemiz kendine özel ve meslek dışı üyeliklere kapalı ilerlemektedir. Böylesi özenerek emek verilen bir platformun 13. yılına özel yeni altyapı ve tasarıma kavuşması beni mutlu etti, umarım sizleri de mutlu edecektir.


Bir ekmeği, bir ortamı, bir düşünceyi paylaşmak kadar insanı mutlu eden bir diğer paylaşım konusu da bilgidir. İnsanın kendi dilinden anlayan insanlarla mevcut bilgilerini paylaşması o bilgiyi değerli kılar.


Noterler yaptıkları görevler nedeni ile ( araç satış ve tescil, sözleşme, vekaletname, ölüme bağlı tasarruflar vb.) yoğun mesai harcamakta ve bazı zamanlar vatandaşlara oldukça detaylı konuları açıklamakta zaman problemi yaşayabilmektedirler. Son zamanlarda başlayan araç tescil ve diğer işlemleri konusunda bazı makaleler hazırlayarak gerek vatandaşlarımıza gerekse Noter çalışanlarına hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.

Yakın zamanda kolay ulaşılabilir bir kütüphanemiz olacağını düşünüyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.


Muharrem ŞEKER

Site Kurucusu - Eski Noter Başkatibi