Mesul Müdürlük Sözleşmesi

  • Herkese günaydın.Hayırlı Cumalar arkadaşlar
    Restaurant sahibi kişi işyerini yürütmesi ve o işyerinden sorumlu olması için MesuL Müdürlük Sözleşmesi yapmak istiyorlar.Nasıl yapmamız gerekiyor Elinizde Mesul Müdürlük Sözleşme örneği olan varmı?yardımcı olursanız sevinirim.

  • Bence Mesul müdürlük çok farklı birşey... Restaurantda mesul müdür olmaz... Hizmet sözleşmesi yapılabilir, fakat onların istediği gibi personelden sorumlu olsun, ürün giriş çıkışlarını yapsın, işletmenin müdürü olsun diyorlarsa vekaletname verecekler işyeri idaresi yetkilerinden... Kolay gelsin..

  • [size=12px]İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ[/size]
    [size=12px]Resmi Gazete;29.12.2012-28512[/size]
    [size=12px]BİRİNCİ BÖLÜM[/size]
    [size=12px]Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar[/size]
    [size=1em]MADDE 4- g) Sorumlu müdür: İşyeri hekimliği veya iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip, OSGB’lerde tam süreli istihdam edilen ve bu birimlerin iş ve işlemlerinden Bakanlığa karşı sorumlu olan kişiyi, ifade eder.


    [/size][size=1em]denildiğinden, üstünde mesul müdür yazan, aslında mesul müdürlük şartlarını taşımayan bir sözleşme mesul müdürlük sözleşmesi olamaz diye düşünüyorum.[/size][size=12px] ;) [/size]

    Aradığını bilmeyen, bulduğunu anlamaz...

    Mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenleyen .ƐZƓĪ̇ ҠΛ√Ī̇. ().

  • Teşekkür ederim Ezgi hanım .Aslında bir nevi Hizmet Akdi Sözleşmesi gibi ama ilgililer daha önce mesul Müdürlük Sözlemesi adıyla işlem yaptırdıklarını yine aynı şekilde istediklerini beyan ettiler.Bende tereddüt etmiştim.Tekrar bilgileriniz için teşekkür ediyorum.