YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ

  • [color=rgb(29, 33, 41)][size=14px]DUYURU:
    YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ[/size]
    [/color]
    [color=rgb(29, 33, 41)][/size][size=14px]Merhaba arkadaşlar, yeni bir dolandırıcılık sistemi icat etmişler. Buna göre bankanızın müşteri hizmetlerine çok yakın bir numaradan mesela telefon numarasının baş rakamları 0850 ile başlıyorken 0950 numara ile başlayan ve diğer numaraları birebir aynı olan bir telefondan aranılıyorsunuz.[/size][/color]
    Bankanızın sizinle görüştüğü gibi görüşüyorlar ve bütün kart , adres bilgileriniz ellerinde bu bilgileri sizlere söyleyerek sizin güveninizi kazanıyorlar.
    Akabinde kartınızdan şüpheli çekim yapıldığını , kartınızı iptal etmeniz gerektiğini ve yeni kart göndereceklerini belirtiyorlar. Hatta yeni kart için ev yada iş adreslerinizi belirterek tercih yapmanızı istiyorlar. Arka planda call center sesleri aynen bir bankayı aratmıyor.
    Siz bütün bu konuşmalardan sonra güven duyup, kartımı iptal edip yenisini gönderin dediğiniz de size "peki efendim o halde teyit amaçlı sizin telefonunuza bir kod yolluyoruz onu bize söylermisiniz. Siz olduğunuzdan emin olmalıyız " diyorlar.. İşte bu esnada telefonunuza bir işlem kodu geliyor bu kodu karşıdakilerine söylediğinizde kartınızdan 8.500 TL veya değişik tutarlarda çekim yapılıyor.
    Lütfen dikkatli olalım, ve bu mesajı paylaşarak yayalım..
    [color=rgb(54, 88, 153)]Katibiadil.Com[/color]