Vekil Kimliği Eklemeye Çözüm....

  • Güzel bir paylaşım emeğine sağlık abide biraz uzun geldi bana inşallah yeni versiyonda eskisi gibi eklemeye izin verirler, selam ve dua ile..

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>

  • böyle olunca kimlik ekleniyormu yoksa yeni versiyondamı yapınca olacak özgür bey şimdiden tşk ederim.Alla'a emanet olun

  • Bunu yaparsanız kullanabilirsiniz. Yeni versiyonda olacak mı belli değil sadece olacağına dair bir söylenti var

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • Biraz uğraştırsa da tüm meslektaşlarımın bunu uygulaması gerekiyor. Ancak bu şekilde TNB yi göstermiş olduğu engellemeci duruşundan vazgeçirebiliriz.

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • Bu tasarımı nasıl kullanacağınız konusuna gelince, işlem yaparken çoklu vekil girmemiz gerektiğinde işlem sırasında Yeni Bir İşlem Aç ile Boş Formlardan / Vekil Kimliği Çoklu Seçilir gelen ekrana, kaç vekil var ise bir fazla girilerek devam edilir. İlk kimlik bilgisini boş geçiniz. Çünkü ilk kimlik bilgisi ekrana çıkmayacağından boş geçiniz.


    İşlem bittikten sonra serbest yazıma geçerek bilgileri kopyalayıp vekil bölümüne yapıştırabilirsiniz. Biraz uzun oldu gibi ama yanlış yazmamaktan iyidir. Şimdilik benim kullandığım bu yöntem, değişiklik olursa yine haber vermeye çalışırım. Herkese iyi çalışmalar dilerim.