şiir beyanname-taahhütname

  • BEYANNAME VE TAAHHÜTNAME


    Ek'li arkalı önlü 13 (onüç) yaprak ve 26 sahifeden ibaret ve içeriği yazılı olan "...HASRET NAĞMELERİ, ÖZLEMİN VE SEN, YANKI, BİLİYORMUSUN, YÜREĞİMİN SESİ, BİR KUPLE YAŞAM, DENİZ VE SEN, SEVGİ İŞTE BÖYLEDİR, HASRETİNE KAVUŞTUĞUM GÜN, YORUMSUZ HAYATLARA DAİR, ASİ RUHUM, HASRETİNİN ILITTIĞI ATEŞ, HUDUTLARDA KALAN HAYATIM, DÜNLERİMİN SENLİ YANI, UMUT GÜNÜ, SEN BEN VE BİZ, SİTEM, AYNI DALDAYDIK, SERZENİŞ, SENSİZ KUŞATILMIŞLIK, SANA BIRAKTIĞIM GÖZYAŞIM, SENİ NEFES GİBİ ÇEKTİĞİM ANLAR, AKLIMDAYDIN, SENİ NEFES GİBİ ÇEKTİĞİM ANLAR, ESKİ YARA, SENDE KAYBOLDUM, GÜN VE DÜN, PİŞMANLIK, ÖNCEDENDİ, YAZ AŞKI, SEVDA BU İMİŞ, HAK, HASRET YOLU, ELBET BAHAR GELECEK, DOĞAYLA ANLAŞTIĞIM GÜN, OLMAZ, BENİM SESİM, GECENİN RUHU, AVUNTU, ANI, EL DERİLECEKSİN, UMUT GÜNÜ, İSTEDİKLERİM VE HİSSETTİKLERİM, SENİ ÖZLEDİM, FARKINDAYIM, SİNSİ AŞK, GÖZLERİNDE BEN OLMALIYDIM, GEÇTİ ARTIK ÇOK GEÇ, HERŞEYE RAĞMENLER, ANNE ÖĞÜDÜ, AĞLAMA..." başlıklı şiirleri tamamen kendim yazdığımı, başka bir kimseden almadığımı, bu güne kadar hiçbir yerde yayınlatmadığımı ve yayınlanmadığını, beyan ve taahhüt ederim.


    BEYAN VE TAAHHÜTTE BULUNAN:



    EKİ: Beyanname ve Taahhütname içeriğinde belirtilen arkalı önlü 13 (onüç) yaprak ve 26 sahifeden ibaret şiirler.



    BU İŞLEMİ: İSTER BEYANNAMEDEN 42.1, İSTER SE TAAHHÜTNAMEDEN 33.1 'DEN KESEBİLİRSİNİZ. ÇÜNKÜ HARÇ VE DEĞERLİ KAĞIT, NOTER ÜCRETİ VE YAZI ÜCRETİ AYNI ÇIKMAKTADIR. (ALINTI)
    Not: Bazı noterlikler işlemi tutanak şeklinde yapmaktadır.

  • Değerli meeslekdaşım; :) :) :)Çok güzel bir eser,bence ilgilinin bu işlem altına, tüm sözlerin kendisi tarafından derlendiğini beyan edip imza attıktan sonra imzasının tasdiki yeterli olup,içeriği bakımından taahhütname niteliğinde değildir,o nedenle adının" beyanname" olması daha doğru olur diye düşünüyorum.

  • değerli meslektaşlarım;


    cabir abi'min dediklerine aynen katılıyorum bende beyanname şeklinde yapıyorum beyanname örneği aşağıdadır


    selamlar



    BEYANNAME


    BEYAN EDEN:

    KONUSU :


    Ekli listede içeriği yazılı olan …………………………… adlı şiirlerin tarafıma ait olduğunu ve tarafımdan bestelendiğini, kabul beyan ve ikrar ederim.


    BEYANDA BULUNAN:

    Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız.