RUHSATIN ARKASINDAKİ DİĞER BİLGİLER BÖLÜMÜ

  • Arkadaşlar ruhsatın arkasında bulunan diğer bilgiler bölümünde yazan, LPG ve BENZİN İLE ÇALIŞIR. gibi yazıları sözleşmeye yazıyormusunuz?(ARAÇLA BİRLİKTE DEVİR EDİLEN) kısmına. Cevaplarınız için teşekkür ederim. iyi çalışmalar... :)

  • YAZMANIZA GEREK YOK. DİĞER BİLGİLER KISMI TRAFİKTEN YEN RUHSAT ALINIRKEN İŞLENMİŞ OLARAK ÇIKIYOR. GEÇİCİ BELGEDE DİĞER BİLGİLER KISMI ÇIKMAZ AMA TRAFİKTEN RUHSAT ALINIRKEN İLGİLİ KISIM BOŞ ÇIKARSA TRAFİKTEKİ MEMURLAR UYARILMAKSURETİYLE İŞLETİLEBİLİR.

  • Yaptığımız sözleşme olmasından dolayı bütün eklentileri yazmakta fayda var diye düşünüyorum ...

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>


  • Arkadaşlar ruhsatın arkasında bulunan diğer bilgiler bölümünde yazan, LPG ve BENZİN İLE ÇALIŞIR. gibi yazıları sözleşmeye yazıyormusunuz?(ARAÇLA BİRLİKTE DEVİR EDİLEN) kısmına. Cevaplarınız için teşekkür ederim. iyi çalışmalar... :)


    DEĞERLİ MESLEKTAŞIM RUHSATIN ARKASINDA LPG LİDİR İBARESİ VARSA SİSTEMDEDE GÖRÜNMESİ GEREKİR ŞAYET GÖRÜNMÜYORSA TRAFİK ARANIP SİSTEME İŞLETİLMESİ GEREKİR


    BİR BİLGİ DAHA VATANDAŞIN BİRİ SATIŞ ALMIŞ RUHSATIN ARKASINA LPG LİDİR DİYE YAZIYOR
    MEĞERSE ARAÇ LPG LİDEĞİL SAHTE KAŞE İLE BASILMIŞ
    ALICI GELDİ BAŞKA BİR İLDE YAPILMIŞ SATIŞ
    PLAKA DEĞİŞKLİĞİ NEDENİ İLE İLGİLİ TRAFİ LPG Lİ DEĞİLDİR DİYE KAYIT YAPARKEN LPG İŞLEMEMİŞ VATANDAŞ YENİDEN PROJE GAZ SIZDIRMAZ VE MUAYENE YAPTIRMAK SURETİYLE
    RUHSAT ÇIKARMIŞ TABİKİ MALİYET EPEYCE FAZLA OLMUŞ.SAYGILAR

  • BU GÜZEL UYARI VE AÇIKLAMA İÇİN TEŞEKKÜRLER .......

  • Kemaletteni Bey'e katılmakla birlikte, geçen gün bir 50 NC kamyonet satışında ruhsatın diğer bilgiler kısmında ahşap kasa yazılı idi, zamanında proje trafiğe ibraz edilmiş ruhsata elle giriş yapılmış ancak ASBİS kayıtlarında sac kasa görünüyordu, kayıtları değiştirip öyle satışı yaptık

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • bizim buralarda ruhsatta sahte LPG yazısı çok oluyor, hatta savcılığa şikayette bulunulmuş ve soruşturma başlattıldığını söylediler.Bu yüzden ruhsatta lpg'lir diye yazsa bile, sistemde yoksa o şekilde işlemi hazırlıyorum. Birde sistemde LPG'lir diye çıkmadığı takdirde bizim elle ekleme şansımız yok, ancak trafik düzeltir.

  • Ruhsatta var, sistemde yoksa geçici belge ve yeni ruhsat lpg.siz çıkacak. vize sırasında da vatandaşa sorun çıkaracaklar(2 kez bu sıkıntıya düştüm. İlgili hemen (vize sırasında)farkına vardığı için yeni ruhsat basılmadan Trafikten düzeltirmesini söyledik).


    Bu konuda artık ilgiliyi Trafiğe yönlendirmekteyim, telefon açmıyorum. Kolay gelsin.

  • takograf, römork, kabin, (dahil/hariç) bu üçü dışında sözleşmeye birşey ilave etmiyoruz.
    Bunun dışındatescil belgesi ile ASBİS kayıtlarının birebir tutması halinde işlem yapıyorum. Aksi halde yapmıyorum.
    Ayrıca, özellikle eski tip (tek yaprak) tescil belgelerinde motor/şasi no.larında farklılık olabiliyor. trafik farklı ruhsat farklı.. Yeni tip tescil belgelerindeki TC no ile ibraz edilen kimlikte ki TC no sunun farklı olduğunu bir sohbette arkadaşımdan duymuştum.
    Yeni/eski ayırmadan sistemin verdiği uyararı dışında da tüm tescil belgelerindeki bilgileri asbis ile tektek karşılaştırıyorum.
    Malum günümüzde her şey olabiliyor.
    Allah yar ve yardımcımız olsun.

    &quot;Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canımı okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim..&quot;