Araç Satış Ve Tescil İşlemleri Memnuniyet Anketi Hakkında





  • Bu yazıya ait ek var!(tıklayınız)
    http://www.tnb.org.tr/hizmetler/panoek/gy10eki.pdf

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • dün 4 tane doldurdu vatandaş ama sonradan pişman oldular galiba çünkü bir saat beklediler.
    bide ankette yazıyor hangi hizmetin araç satış ve tescil hizmeti gibi sunulmasını istersiniz diye acaba bişeyler mi var diye sordum kendi kendime:)

  • Anketi yaptırmasak sorun çıkarmı?Çünki satış esnasında satış bedelini söylerken bile kırk dereden su getiriyorlar.Diğer Noterliklerde sorulmuyor siz neden soruyorsunuz gibi sorularla karşılaşıyoruz.Anketi doldurun dediğimizde de buna benzer sorularla karşılaşacağıma eminim.

  • elktronik ortam varken bu iş kağıtla olmaz


    gazete ve kurum internet sayfalarına ve önemli galeri ve otomobil sitelerine koyacaklar
    vatandaş ordan ekrandan kullanacak oyunu
    katibi adilde yapılır da başka yerde yapılmaz mı

  • 2011/10 sayılı Genel Yazı kapsamında Araç Satış işlemlerinde alıcı ve satıcı için doldurulması istenen “Araç Satış ve Tescil İşlemleri Memnuniyet Anketi Formu" tüm noterliklerimize gönderilmemiş olup, noterliğin sınıfına göre araç satış adetleri aylık ortalaması belli bir adedin üzerinde olan Noterliklere Genel Yazı ekinde gönderilmiştir.
    Genel Yazı ekinde kendisine form gönderilmeyen noterliklerin internet sitemizde yayınlanan bu formu indirerek alıcı ve satıcılara doldurtmasına gerek bulunmamaktadır.

  • Bilgilendirme için teşekkürler bu formların sistemin sağlıklı işlediği zamanlarda doldurtulmasıda daha uygun olacak heralde yoksa değerli meslektaşlarımın yukarıda da belirttiği gibi sistem yokken formları koyarsak vatandaşın önüne alacağımız cevaplar pekte TNB yi memnun etmez selam ve dua ile...

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>

  • Bence farketmiyor, vatandaş her şeklide memnun, ki memnun olmasıda gerekiyor, sistem her ne kadar güzel işlemesede eskiye nazaran çok daha iyi, özellikle dün sistem yokken ve uzun bir süredir bekleyen bir vatandaşa verdim anketi, sonuçlar her şekilde olumlu.

  • anket kağıdınan olmaz böyle doldur doldurmada olmaz ilgili istemiyor diyecez o zaman da
    bu işler elektronik ortamda yapılar böyle kağıdınan olmaz
    kırtasiye bitecek diyorlar ondan sonra kağıdınan anket yapıyorlar. sigorta şirketlerinin gaztelerini, araba satış sitelerinin galerilerin internet sayfalarına koysinlar ya da süper teklif firması ile anlaşıp türkiyede mevcut bütün mail adreslerine aılır böylece anket yapılır bu artık teknoloji ile olmalı.


    katibi adil yaparda devlet yapamaz mı bu kadar aciz mi devlet