DEFTER TASTİKLERİ VEZNE SUNUMU

  • Bilgilendirme için teşekkürler.


    Ayrıca; makbuzu kesilen defterlerin bilgileri muhasebecinin kayıtlarından siliniyor. Yani gelecek yıla muhasebeci aynı kayıtları güncelleyip tasdik yaptıramaz. Bilginize.


  • Muharrem bey, elinize sağlık çok güzel bir çalışma yapmışınız, fakat bunların dışında benim aklıma takılan bir soru daha var, defter tasdik ücretleri nasıl olacak, yazı ücretlerinde de eksiklik olacak mı, sitede defter tasdik ücretleri ile ilgili bir liste yayınlarsanız sevinirim. Saygılarımla.


    Merhaba ,


    Sorunuz haklı bir soru çünki eski sistemden farklı kağıtlar çıkacak ve ücretlerde değişme olması muhtemel, fakat birlik bu hususta bir açıklama yapmadı doğrusu yapmasınıda pek istemem.


    Defter tastik ücretleri zaten sitemizde yayınlanmaktadır.


    Ama ben size bir link vereyim.


    http://www.katibiadil.com/defter.xls

  • :) çok teşekkürler efendim:) emeğinize sağlık:)
    vezneye numarayı girdikten sonra sıra ile gelen defterlerden sağ köşede bilgileri güncelle yada düzelt gibi bi yer cıkıyor yanlıs hatırlamıyorsam oradan bilgilerini değiştirebileceğiz :) yanlışsam düzeltiniz:)

  • Değeli abim sayın adminim teşekkürler, biz bu yıl girilecek bilgiler seneye güncelleme yapılıp tekrar girmenize gerek kalmayacak demiştik ama seneye ortaya çıkacak bu sıkıntı hayırlısı bakalım...

    <p>İNSANDA YOKSA EDEP... NEYLESİN MEDRESE NEYLESİN MEKTEP... OKUSA ALİM OLSA MERKEP... BAK YİNE MERKEP YİNE MERKEP...</p>

  • Çok değerli adminimiz Muharrem Bey, açıklamalarınızdan dolayı size gönül dolusu teşekkür etmeyi bir borç biliyor ve ağzınıza, elinize, sağlık diyor bilginize ve ilginize teşekkürler ediyorum.Sağolun ...

    Sabır, suskunluk değil, işitilmeyen bir feryattır!....<br />Her kişinin değil, er kişinin harcıdır.

    Mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenleyen GÜMÜŞ ().

  • Alıntı

    Murad, Admin, İLKAY, berkin, Nurgül, derya, Hüseyin Argunhan, MUSTAFAEREN, uguryzb, hturan, nurdan.yavuz, iclalöngüç, özgül, süleyman, dogankr, SEMRA YILDIRIM, ersin cor, ADNAN, Ayhan CEVİZ, hatice_kaynak, YAŞARCOM, Kkado, Barışşş, Yunus gibi, Murat Çobantepe, bukett, ZEKAİ BEŞLİOĞLU, tuncayakkaya, Uğur Coşkun, AYNUR ŞAHAN, dogiberk, ATİYE, KOZAN1, ALİ OSMAN YILMAZ, yeliz_kaya, Abdurrahman Alkan, KÖKSAL LADİK, TUNCELİ 2, Sdtlale, SEVGİ YILDIZ, murat5050, selmabayraktar, sekeroglu1985, ERKAN ÖZBARLAS, güler, silivriliyiz, Nurdan Erdoğmuş, sevilay, TİMUR HAZER, YAŞAR TURAK, Bahri, Sevtap YALÇIN, burcin_ceylan_71@hotmail., serpil vatan, mustafa_bal, Nursen Olmuştur, abdülbaki kumsar, Ümit YALÇIN, Arzu, KARÇİÇEĞİ, Sevil Coşkun, Orhan_Demircan, MUKADDER KILINÇ, Hüsniye, NİLÜFER BAYKUL, isil, parakoz, AZİME BULAK, yahya, istanbul11, ayhan, elcin121 (+ 1 Gizli) ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


    Patron, rating tavanda :) Artık maaşlarımıza zam yaparsın ;D ;D ;D ;D