Tapu Müdürlüklerince Mirasçılık Belgesi Verilmesi

  • Değerli Meslektaşlarımız;



    Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan ve Bakanlar Kurulu tarafından TBMM'ne sunulan "Tapu Kanunu ve Kadastro Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Tasarısı" Adalet Komisyonu tarafından Alt Komisyona gönderilmiş olup, tasarının "Tapu Müdürlüklerince Mirasçılık Belgesi Düzenlenmesine İlişkin" 3.maddesi Yönetim Kurulumuzun Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar ile Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Veysi KAYNAK , Adalet Bakanlığı ve Siyasal partilerin yetkilileriyle yaptığı temaslar sonucu İktidar Partisi Milletvekillerinin önergesiyle metinden çıkarılmıştır.
    Bilgilerinize sunarız.


    Saygılarımızla

    Yönetim Kurulu

  • Sabah Gazetesinden sayın bay (ne) yazar,(ne yazamaz) şeref oğuz bey buna çok üzülmüştür.

    *İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem. Karakterin olmadığı yerde,<br />ne büyük sanatçı, ne de büyük mücadele adamı vardır. Orada var olan, zamanın yok ettiği,<br />içleri boş yaratıklardır. Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır.<br />*Beethoven*



  • kesinlikle çok üzülmüştür yazık :)



    Bence sevinmiştir. Zira, Mirasçılık belgesi yeni bir kuruma daha verilecekse, bırakın biz yapalım diye TBMM ne başvurabilir. ;)

    &quot;Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canımı okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim..&quot;