TARAFIMA ATILAN SUÇLAMA MAHKEME KARARI

  • Merhaba,


    2010 yılında Bakırköy 34. Noteri ile aramda geçen itilafta hakkımda çeşitli suçlamalar, iftiralar atılmış bulunmaktaydı.


    Bütün meslektaşlarımızın yanımda olduğu ve bana inandıkları husus hakkında nihayi mahkeme kararı çıkmış ve tarafıma iftira atan şahıslara en iyi cevap verilmiştir.


    Kararı emsal teşkil etmesi amacı ve aklanma kararım olduğundan sizlerle paylaşıyorum.


    Bana destek olan ve inanan bütün meslektaşlarıma tekrardan teşekkür ederim.

  • geçmiş olsun,Muharrem Bey,


    mesleğin cilveleri ancak sıkıntıyı çeken bilir,


    Allah bir daha yaşatmasın...


    kimseye yaşatmasın böyle tatsız olayları...

    *İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem. Karakterin olmadığı yerde,<br />ne büyük sanatçı, ne de büyük mücadele adamı vardır. Orada var olan, zamanın yok ettiği,<br />içleri boş yaratıklardır. Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır.<br />*Beethoven*

  • Arkadaşlar her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.


    Bana verilen para cezası sadece münferid bir işlemden mahal ücreti almamam nedeni ile idi.


    Fakat Noter'lerimizin hepsi olmasada arada bu şekilde çıkan bazı Noter'lerimiz bizi bir köle gibi görüp, ezmeye çalışmakta hatta çekemedikleri an ya tutarsa hesabında iftiralar atmaktadırlar.


    Bizim gibi işçi sınıfında olan insanlarla neden uğraşırlar bilmem, beni çok ezmeye çalıştılar üstüme geldiler.


    Düşünün 2 yıldır uğraşıyorum , yetki alanıma giren bir bölgede başka bir müşterimin imzasını aldım diye başıma gelmeyen kalmadı, o bölgedeki bahsi geçen Noter neden benim sahama girip iş yapıyorsun, seni öldürürüm, gebertirim, sinkaflı küfür, ve darp yapmıştır. Öyle görünüyorki benim orda 1 imza almam ile bahsi geçen Noter'in işleri bitmiş iflas etmiş sanki...


    Ayrıyeten kanunun bana verdiği bu yetkiyi kullanmamda, kanunun üstünde güç tanımam ..


    Bütün bunlara rağmen ben o Noter'e ben bir işçiyim emireliyim. Noter'imi arayın o bidaha gitme desin gelmem ama bana birşey demeyin mecburum dedim.


    Bütün bu iyi niyetlerime karşı bana etmediklerini bırakmadılar. Hakkımda atılan suçlamanın yersiz olmasına rağmen yinede çok uğraştım.


    Fakat ben bu işi burda bırakmadım. Bahsi geçen Noter hakkında suç duyurusunda bulundum. Ayrıyeten maddi ve manevi tazminat davası açtım. Adım Noter'lere dava açan başkatip olarak geçti.


    Hakkımı savunmak suçsa suçluyum dedim ve bu işin peşini bırakmadım. Nitekim suç dosyaları şu an Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inceleme altında bunun sonunda ilgili Noter görevden el bile çektirilebilir.


    Yine durmadım tazminat davasını açtım. Bu salı duruşmam var. Hakkımı sonuna kadar kovalayacağım. Adalet'e güvenim tam. Biraz geç sürüyor bürokrasi ama olacak inanıyorum inşallah.


    Bütün bunlara rağmen bahsi geçen Noter beni arasa özür dileseydi. Herşeyi sineme çekerdim.
    Bunu bile yapmayan Noter, işçi olarak görev yaptığım bir meslekten dolayı beni ezmeye çalışır ve anneme bacıma eşime sinkaflı küfür ederse ve bende bunun peşini bırakırsam işte asıl o zaman o küfürleri hak ettiğimi varsayarım.


    Bugüne kadar hiç bir Noter'ime saygısızlık etmedim. Bırakın Noter'i bir büyüğüme karşı gelmedim. Bunun yanı sıra ailemede laf ettirmedim. Ettirmemde.


    Düşünün arkadaşlar çimen misali ezilmeye çalışıyoruz Katibiadil kurucusu olarakta bir başkatip olarakta bu gidişata ilk başta dur demesi gereken kişi olduğuma inanıyor ve elimden geleni yapıyorum.


    Saygılarımla


  •  

    ''Noter neden benim sahama girip iş yapıyorsun, seni öldürürüm, gebertirim, sinkaflı küfür, ve darp yapmıştır.''
    anneme bacıma eşime sinkaflı küfür ederse ve bende bunun peşini bırakırsam işte asıl o zaman o küfürleri hak ettiğimi varsayarım

    Gerçekten yorumsuz hiç kimse size tehdit ve hiç bir şekilde size ve ailenize küfredemez lakin siz suçluysanız dahi şikayet edeceği yerler kurumlar bellidir ama amalar çok YORUMSUZ
    gerçekten !!!