MALİ KONTROL TAAHHÜTNAMESİ VE MUVAFAKATNAMESİ

  • MALİ KONTROL TAAHHÜTNAMESİ VE MUVAFAKATNAME


    23/05/ 2012
    T.C.
    BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSINA


    Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kayıtlarından ve başkaca her türlü kayıtlardan çeşitli Bankalar ve Katılım Bankaları nezdindeki kredi limiti ve risk bilgilerimiz ile iflas, tasfiye veya konkordato hallerinden biri kapsamında olup olmadığımızın, Bankalara vadesi geçmiş borçlarımızın bulunup bulunmadığı, icra takibine maruz bulunup bulunmadığımızın ve moralite bilgileri hususlarıyla sınırlı olmak üzere araştırılması ve tarafımızca kullanılacak HALK BANKASI nezdindeki proje hesabının yetkili kişilerce izlenmesi, gerektiğinde kısıtlanması hususunda tarafınıza tam yetki verdiğimizi beyan ederim/ederiz.
    HALK BANKASI nezdindeki Proje Hesabımızın Ajans tarafından izlenmesine ve söz konusu Proje Hesabımıza Ajansın yetkilendireceği personel/personellerin internet üzerinden tek bir şifreyle erişimine, ayrıca Ajansın yazılı talimatına istinaden Proje Hesabımız üzerindeki tasarruf yetkimizin kısıtlanmasına gayrikabili rücu olarak muvafakat ederim/ederiz.


    Proje uygulama döneminde Ajans tarafından, sözleşmede belirttiğimiz, tarafımızca kullanılacak Banka’daki proje hesabımıza yapılacak bütün ödemelerde (ön ödeme, ara ödeme ve nihai ödeme) hesapta oluşacak faiz gelirinin tümünün Ajansa ait olduğunu ve bu hesaplarda biriken faiz gelirlerinin proje dönemi sonunda Ajansın kendi hesaplarına aktarılmasına muvafakat ettiğimizi beyan ve kabul ederiz.


    Bu çerçevede, Bankacılık Kanunu’nun “Sırların Saklanması” başlıklı 73. maddesi ve “Sırların Açıklanması” başlıklı 159. maddesi hükümlerince, Ajansa ya da tarafımızla ilgili araştırma yapacağınız T.C. Merkez Bankasına veya proje hesabının açılacağı Bankanıza herhangi bir sorumluluk tevdi etmeyeceğimizi veya Ajanstan ya da T.C. Merkez Bankasından veya proje hesabının açılacağı Bankanızdan herhangi bir talepte bulunmayacağımızı peşinen kabul ve taahhüt ederiz.


    Değerli Meslektaşlarım;


    Yukarıdaki işlem ile ilgili görüşlerinizi rica ediyorum. (harç ve damga vergisi yönünden)

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • Mali kontrol ile ilgili davranışların belirlenmesine dair bir işlem harç matbu ,damga yok.

    *İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem. Karakterin olmadığı yerde,<br />ne büyük sanatçı, ne de büyük mücadele adamı vardır. Orada var olan, zamanın yok ettiği,<br />içleri boş yaratıklardır. Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır.<br />*Beethoven*

  • Arkadaşlar, cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tereddüt ettiğimiz kelime "sözleşmede belirttiğimiz" buydu, işlemden çıkartıp, maktu harç aldık.

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...