ÜYE KAYIT FİŞİ

  • ARKADAŞLAR- ÜYE KAYIT FORMU GÖREMEDİM MUVAFAKATNAMEDEN YAZIYORUM.


    SABAH GELEN VATANDAŞ SENDİKAYA ÜYE OLACAKTI. OKUR YAZAR OLMADIĞINDAN DÜZENLEME YAPMAK ZORUMDA KALDIK. TABİİ DÜZENLEME YAPILIRKEN EVRAKLARI ASIL YAPTIM. VE İMZA ALDIM.
    1- OKUR YAZAR OLMAYAN 23.3 KOD İLE MAKBUZ KESİLMESİ GEKİYOR AMA ONLINE OLARAK BİLDİRİM YAPMADI. MECBUREN
    23.1.NPS NUMARASI OLARAK MAKBUZ KESTİM. VE GÖNDERDİM. BURADA ÜCRET FARKI OLUYOR.
    YANI . 23.3 KOD Daha az - 23.1 Daha fazla oluyor.
    Bu konudaki görüşlerinizi rica ediyorum. Daha önce bu konuda tecrübesi olana arkadaşlarımızında görüşlerini rica ediyorum.

  • üye kayıt formunu ilgililer sendikadan doldurulmuş olarak getiriyorlar hazır form olarak onaylıyorum, okur yazar değilse düzenleme işlemden kimlik dökümünü yapıp arasına formu iliştiriyorum yani tost şeklinde tanzim ediyorum. okur yazar değilse 23.3 kodundan kesilmesi gerekir, onlıne bildirim zorunlu değil bildiğim kadarı ile (evrakların hepside asıl oluyor)

  • sena hanıma katılıyorum geçenlerde bize de geldi bildirimi yapılamadığı için bilgi işlem müdürlüğünü aradım bilgi işlem bana komisyonda olan bir noterimizin telefonunu verdi kendisi ile yaptığım görüşmede çalışma bakanlığı ile tnb arasında test aşamasında olan bir proje olduğunu bildirimin sadece tnb deki kayıtlarda kaldığını henüz uygulamaya geçilmediğini bildirdi. bildirimi zorunlu değilmiş henüz test aşamasında imiş.