KEMER 1. NOTERLİĞİ

  • Değerli Meslektaşlarım;


    Abimin yanına Amerika'ya gideceğimden bugün itibariyle işten ayrılmış bulunuyorum.


    Kemer 1.Noterliğinde çalıştırılmak üzere 2-3 yıl deneyimi olan elaman alınacaktır. İlgilenen meslektaşlarım noterlikle irtibata geçebilirler.


    Bu mesleği ve sizleri çok özleyeceğim.
    Saygı ve sevgilerimle, hoşçakalın.

    Beni kötü biri olarak hatırlamanızın hiç sakıncası yok..!<br />Bana en çok iyi biri olduğumda zarar verdiniz...

  • Bu güne kadar mesleğimize ve bize bilginle yardımcı olduğun için teşekkürlerimi ileterek kararına saygı gösterip yeni hayatının hele ki çok uzak bir ülkede başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yolun açık olsun. Saygılar.

    <p>Başkaları hakkında kötü şey söyleyenlerin, kendilerine söyleyecekleri iyi bir şeyi yoktur...</p>

  • Özgürüm Alah yolunuda, bahtınıda açık etsin inşallah .Bende kendi şahsım adına seni özleyeceğim inanki , hakkında hayırlı olan her dileğine kavuşman temennilerimle saygılar sunarım . İyiki birbirimizi yakından tanıma fırsatı bulduk . Güle güle güzel insan


  • ÖZGÜR KARDEŞİM;
    HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN,
    BİZDE SENİ ÖZLEYECEĞİZ


    SEVGİ VE SELAMLAR

    Bildiğini bilenin arkasından gidiniz, bildiğini bilmeyeni uyarınız, bilmediğini bilene öğretiniz, bilmediğini bilmeyenden kaçınız.


  • Bu güne kadar mesleğimize ve bize bilginle yardımcı olduğun için teşekkürlerimi ileterek kararına saygı gösterip yeni hayatının hele ki çok uzak bir ülkede başarı, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yolun açık olsun. Saygılar.


    Aynı dileklerimi iletiyorum Özgür bey, hayırlı olsun hakkınızda inşallah.Allah yardımcınız olsun.

  • Sevgili Özgür kardeşim seni; bu camiada mesleğini en iyi şekilde icra eden, anında ve isabetli kararlar veren ender kişilerden birisi olarak tanıdım.Umarım aldığın bu karar da senin için hayırlı olur.Selam ve sevgiler.

  • İnşallah hayatta herşey istediğin gibi olur....senin yaşlarında bir meslekten başka bir işe veya mesleğe atılmak kolay....senin için hayırlısı neyse o olsun...
    Baht her zaman senden yana gülsün....bizim söyleyeceklerimiz bunlar....
    Bu mesleği bilgisiyle ve hakkıyla yapan bir meslektaşımızdın.Güle güle.

    *İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem. Karakterin olmadığı yerde,<br />ne büyük sanatçı, ne de büyük mücadele adamı vardır. Orada var olan, zamanın yok ettiği,<br />içleri boş yaratıklardır. Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır.<br />*Beethoven*