BENİM NOTERİM BENİ DİNLER, ÖNEMSER DİYENLER.

  • Sevgili meslektaşlarım,



    Bilindiği üzere TNB yönetimi Delege olan Noter'lerimizin oyları ile seçilmektedir. Katibiadil.Com olarak mesleğin en iyi icra edilmesi hususunda sıklıkla çalışmalarımız mevcuttur.



    Fakat ya bizi duymuyorlar, yada önemsemiyorlar.



    Duyulmanın veya önemsenmenin tek bir yolu vardır, oda sevgili Noter'lerimizin desteğidir.



    Bu amaçla önümüzdeki seçimlere hazırlık açısından, söz konusu seçim grupları ile görüşme yapmak ve isteklerimizi bildirmek ve önemsetmek amacı ile bir yoklama yapmamız gerekmektedir.



    İşte bu nedenle, Noterlerimizin bize destek olup olmadıklarını ve Noter'leri tarafından önemsenen ve dikkate alınan Noter personellerinin bilinmesi gerekmektedir.



    Buradaki amaç 2 tanedir. Birincisi biz ne kadar birliğiz. ? İkincisi ise ilerde bir anlaşma masasında bizim oyumuz ne kadardır ?



    Bu konu altına veya bana özel mesaj olarak destek mesajlarınızı bekliyor olacağız.



    Saygılarımla

  • Üstad ne birliktelikten bahsediyorsunuz, bırak bir, iki noterlik olan yerlerdeki karşıtlığı, aynı noterlik dairesindeki personel arasında büyük uçurumlar var, ama benim sana desteğim herzaman tamdır, ne yapılması gerekiryorsa yapalım


  • Üstad ne birliktelikten bahsediyorsunuz, bırak bir, iki noterlik olan yerlerdeki karşıtlığı, aynı noterlik dairesindeki personel arasında büyük uçurumlar var, ama benim sana desteğim herzaman tamdır, ne yapılması gerekiryorsa yapalım

    !!!!!!!

  • Bu konuda elimizden gelen birşey olurmu bilemiyorum, şu bir gerçekki bir çok noter personeli zerre kadar önemsemez ama içlerinde sözümüzün para ettiği, hiç değilse dinlendiği oluyor. İnşallah bir gün bizler içinde küçük bir adımda olsa atıldığına şahit oluruz.

  • 21/12/2012 Tarihinde birisi noterliğimize araç satışı yapmak üzere geliyor,biraz bekledikten sonra iş ilerlemeyince sebebini bana soruyor bende arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre sistemlerde bir sıkıntının olduğu bilgisini alarak ilgiliye aktarıyorum.Bu zat noterlikte çalıştığı bir arkadaşını arıyor,sistemlerde bir sıkıntının olmadığı bilgisini aldıktan sonra bizden biraz ilerdeki bir noterliğe gidip orada işini yaptırıyor.İşlem yaparken oradaki başkatiple sohbet ediyor "başkatipmidir boşkatipmidir nedir onuda tam teşhis edemedim." adama diyorki "araç satışlarındaki ücretler cüzi getiri sağladığı için o noter bu işleri yapmıyor gidin şikayet edin!" adamda gece gündüz düşünüyor en sonunda Mart 2013 de BİMER'e bir dilekçe yazıyor.Bakanlık Savcılığı harekete geçirerek,savcılık hakkımızda görevi kötüye kullanmaktan dolayı Kamu davası açıyor ilk duruşmam 02/10/2013
    Değerli Meslektaşım kıymetli kardeşim Muharrem bey bu zihniyete sahip birisiyle aynı yolda yürümek bir tarafa tuvalete gidermisiniz?
    Belki bu boş katibin yüzünden ben ceza alacam o zafer kazanacak !!! :) bu tutumundan dolayı da noteri ona bir ikramiye yerine kol saati verecektir.
    Hal böyle iken Bahrullah beyin görüşlerine katılmamak elde değil....Selam ve sevgilerimle.

  • Cabir beye hak vermemek elde değil.Biz en büyük darbeyi yine kendi meslektaşlarımızdan alıyoruz.Bu bir gerçek.Kendi penceremden de yazacak o kadar çok şey var ki;yine de yazmıyor,ancak bir kenara not ediyorum.Noterinin gözüne girmek ve meslektaşlarına garez yapmak bahasına küçülen-kendini beş paralık yapan-bazı meslektaşlarımız varken birlik olmak zor gerçekten çok zor.

    *İnsanlar arasında iyilikten başka hiçbir üstünlük kabul etmem. Karakterin olmadığı yerde,<br />ne büyük sanatçı, ne de büyük mücadele adamı vardır. Orada var olan, zamanın yok ettiği,<br />içleri boş yaratıklardır. Bütün mesele, büyük görünmek değil, gerçekten büyük olmaktır.<br />*Beethoven*

  • Muharrem bey elimden geleni kendi adıma yapmaya çalışırım. Önemli olan biryerden başlamak.

    Umarım Nasrettin hocanın köylüleri filden kurtarma hikayesine dönmez.

    Meslektaşlarımızın yukarıda vurguladığı gibi Mesleğin etiklerini çiğneyen, hiçe sayan, menfaatini değerlerin önüne koyan meslektaşlarımız ne yazık ki var.

  • Mevcut Noter üyelerimizin sesleri çıkmıyor.



    En çok desteği verebilecek onlar, katibiadilin 200'e yakın Noter üyesi bulunmakta bu Noter üyelerimizden 100 tanesinin bile bize destek olduğunu görmek beni mutlu kılacak, aksi ise mutsuz kılacaktır.





    Bekliyoruz, vakit çok.

  • Muharrem bey şu bir gerçek ki birlik olamıyoruz. Kendi bulunduğum Trabzon bölgesi olarak konuşacak olursam bir kaç arkadaş ayda bir yemek yeriz sohbet ederiz sorunlarımızı konuşuruz sorunlarımızı çözmek içinde elimizden geleni yapmaya çalışırız. Bizim sorunlarımızın geneli tüm noterliklerde var . Fakat biz katipler veya başkatipler diyelim noterler veya TNB tarafından öyle bir korku verilmiş ki ne söylense tamam efendim doğrudur haklısınız filan falan, tamam işten çıkarılma korkusu var ama birlik olunsa hiç bir personel hakkını savundu diye işten çıkarılmaz çıkarılamaz .
    Birde benim en çok sinirlendiğim bir konu var vakfımız var ben üye değilim olmamda ayda 75 TL. aidat al eeeeeeeeeeeeeeeeee tık yok.. Tamam dernek değilsin sendika değilsin, ama üye olanlar için bir iki kelime et. Sonra bize üye olun sana niye üye olum ben, ölüm yardımı içinmi ne için..



    Sonuç olarak muharrem bey bizler için bir şey yapılacaksa gözüm kapalı arkanızdayım.

  • Maalesef hakkımızı aramadıkça,sesimizi çıkartmadıkça,birlik beraberlik olmadıkça,derdimizi dinleyen biri olmadıkça bu düzen daha kötüye gidiyor.Sorumluluğumuz çok ama garantimiz yok.Adalet bakanlığı bu duruma bir çare bulması lazım diyorum.

  • [color=rgb(51, 68, 102)][size=16px]Muharrem bey girişiminizden dolayı tşk ler, yapabileceğimiz birşey olduğu takdirde yanınızdayım. Girişimlerinizin boşa çıkmaması umuduyla..[/size][/color]