ŞİFRE BİLGİLERİNİN PAYLAŞILMAMASI GEREKTİĞİ

  • Merhaba,



    Değerli meslektaşlarım, saygıdeğer Noter'lerim.



    Hesap şifreleriniz ile ilgili olarak küçük bir hatırlatma yapacağım.



    Sitemizde şahsınıza münhasır verilen üyeliklerle ilgili olarak şifre bilgilerinizi paylaşmanız yasaktır.



    Bir grup üyemizin şifrelerini yanlarında birlikte çalıştıkları meslektaşlarına, Noter'lerine ve hatta muhasebeci arkadaşlara verdikleri duyumu hasıl olmuştur.



    Şu anda hesap paylaşımı yapan üyelerimiz tespit edilmiş fakat her hangi bir ceza uygulanmamıştır. Bundan sonraki süreçte hesap bilgilerini özellikle meslek dışından birileri ile paylaşan bir üyemiz olursa uyarmaksızın üyelikleri dondurulacaktır.



    Üyelikleri dondurulan üyelerle ilgili itirazlar admin@katibiadil.com mail adresine yapılacak , buradaki itirazlar yönetim bölümünde değerlendirmeye alınacaktır.



    Buna keza üyelikleri kapatılan arkadaşlarımızın her hangi bir itirazı olmasa dahi genel uyguladığımız Bayram zamanlarında üyelikleri tekrar aktif hale gelecektir.



    Bu hatanın aynı şekilde tekerrürü halinde üyelik dondurulmayacak , komple silinecektir. Üyeliği silinen meslektaşımıza bir başka meslektaşımızın şifresini vermesi halinde gerekli tespit yapılacak ve buradada gerekli önleyici tebdir ve cezalar uygulanacaktıır.



    Katibiadil.Com yönetimi olarak bizler çok sert bir yasaklar listesi hazırlamadık, zira hepsi sitenin devamı , huzurun devamı adına yapılmaktadır.



    Unutulmamalıdır ki siteye herkes üye olamamakta , üye onayları büyüt titizlikle yönetim tarafından incelenerek yapılmaktadır. Site teknik ekibimiz haricinde dışardan hiç bir şekilde üyemiz bulunmamaktadır.



    Hoşgörünüz ve katkılarınızdan dolayı teşekkürü bir borç bilir, iyi çalışmalar dileriz.



    Yönetim adına
    Muharrem ŞEKER